Kantoorverhuis die nauw aansluit op onderhoudswerken en uw werknemers niet hindert

Als u intern of extern naar een nieuw kantoor verhuist, dan wil u de werking van uw bedrijf niet verstoren. Bij renovatiewerken moet de kantoorverhuis zo nauw mogelijk aansluiten op de onderhoudswerken. Dankzij een nauwkeurig tijdsbudget en een slimme planning is het oponthoud minimaal en kan u de kantoorverhuizing nauwkeurig inplannen.

Vraag een offerte aan voor uw kantoorverhuis

Uw ICT-dienst en werknemers kunnen snel weer aan de slag na uw kantoorverhuis

  • Nauwkeurige inschatting van tijd en budget.
  • Overleg met uw medewerkers om de bijzonderheden van de kantoren in kaart te brengen en de grondplannen in te kleuren volgens doelbestemming van het kantoormeubilair.
  • Vriendelijke verhuizers die altijd aanspreekbaar zijn en werken met het grootste respect voor de werkplek van uw medewerkers.
  • Aanstelling van een contactpersoon.
  • Gedetailleerde verhuiscoördinatie met een duidelijk draaiboek en concrete verhuisinstructies, zodat iedereen weet wat wanneer op de planning staat en wie waarvoor verantwoordelijk is.
  • Eventuele inpak en uitpak van archieven, (de)montage en plaatsing van meubelen en rekken.
  • Afkoppeling en aankoppeling van pc’s en verhuis van bedrijfsservers zodat uw ICT-dienst en werknemers meteen aan de slag kunnen.

Vraag een offerte aan voor uw kantoorverhuis

Interne bedrijfsverhuis in nauwe samenwerking met het kantoorpersoneel (Bedrijfsverhuis kantoor - Ronse)

Associated Weavers is een producent van kamerbrede tapijten uit Ronse. Door de opflakkering van de economische conjunctuur in de sector en betere verkoopsresultaten, besliste de directie van het bedrijf om een groot stuk van de burelen te renoveren en een vernieuwde showroom te bouwen. Om dat project te verwezenlijken moesten 120 bedienden intern verhuisd worden. 

Lees verder

“Vervaet Verhuis won het vertrouwen van ons personeel door heel duidelijk te communiceren hoe de verhuis zou verlopen, met een gedetailleerd verhuisdraaiboek.”

Marc Verougstraete
Associated Weavers

Bekijk alle referenties

Gespecialiseerd verhuismateriaal verkort de doorlooptijd van uw kantoorverhuizing

Archiefboxen zijn zodanig ontworpen dat uw documenten verhuisd en uitgepakt kunnen worden volgens de structuur van uw archief. Labels op verhuisdozen zorgen ervoor dat ook de inhoud van bureaulades op de nieuwe locatie in de juiste lade terechtkomt. 

Onze verhuizers hebben meer te bieden dan spierballen

We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Verhuizers bij Vervaet Verhuis moeten meer te bieden hebben dan spierballen. Empathie en vriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk om u een kwaliteitsvolle service te garanderen.

Een ecologische oplossing voor uw overbodig materiaal

Verhuizen is ook een beetje opruimen. We zoeken een ecologische oplossing voor het materiaal dat u niet mee verhuist.

Vraag een offerte aan voor uw kantoorverhuis