Verhuisbedrijf gespecialiseerd in verhuizing van delicaat en waardevol materiaal.

Totaalaanpak van planning tot uitpak en (de)montage.

Exacte tijdsbudgettering door plaatsbezoek en volume-analyse.

Als enige verhuisfirma in België VCA-gecertificeerd - ISO 9001 en ISO 14001 gekeurd.

VCAISO 9001ISO 14001

Verhuisfirma met specialisatie in verhuizen van waardevolle voorwerpen

Als verhuisbedrijf hebben we veel ervaring met het verhuizen van delicate toestellen uit labo’s en ziekenhuizen. Die kennis en expertise komt ook van pas om uw waardevolle huisraad, kunstwerken, antiek- of designmeubelen op een zorgzame manier te verhuizen.

Lees meer over privéverhuis

Onze verhuizers hebben meer te bieden dan spierballen

We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Verhuizers bij Vervaet Verhuis moeten meer te bieden hebben dan spierballen. Empathie, vriendelijkheid en flexibiliteit zijn minstens zo belangrijk om u een kwaliteitsvolle service te garanderen.

Bekijk onze verhuisprocedure

“We hoefden het belang van een hypercorrecte timing en de gevoeligheid van onze ontwikkelingsprocessen niet te benadrukken, want Vervaet Verhuis heeft veel ervaring met het verhuizen van labo’s.” 

Jan Tanghe
Ablynx

“Vervaet Verhuis won het vertrouwen van ons personeel door heel duidelijk te communiceren hoe de verhuis zou verlopen, met een gedetailleerd verhuisdraaiboek.”

Marc Verougstraete
Associated Weavers

Voor uw bedrijfsverhuizing leggen we met plezier extra kilometers af. We houden rekening met de afstand in onze verhuisplanning zodat uw bedrijfsverhuizing afgerond is binnen het tijdsbestek dat u voor ogen hebt. Onze uitvalsbasis aan de E40 brengt ons snel in heel Vlaanderen en Brussel. Bovendien hebben we als verhuisbedrijf veel ervaring in verschillende regio's en steden, waardoor we weten met wat we allemaal rekening moeten houden. Van historische centra tot de dagelijkse spits. We gaan efficiënt te werk als verhuisfirma in alle Vlaamse regio's. Van West-Vlaanderen, over Oost-Vlaanderen, tot Antwerpen en zelfs Brussel.

Verhuisfirma met een totaalservice? Dat betekent dat we aan alles denken

Uw privéverhuis of bedrijfsverhuis hoeft u geen stress te bezorgen. Als ervaren verhuisfirma bieden we u namelijk een totaalservice aan. U kan erop rekenen dat we uw verhuis voldoende op voorhand van a tot z uitwerken in een verhuisdraaiboek. Indien nodig komen we zelfs bij u op plaatsbezoek. Dat betekent echter niet dat we enkel uitvoeren wat in dat draaiboek staat. U hebt nog een extra klus? Of ter plekke blijkt dat we iets toch beter anders aanpakken? Dan passen onze verhuizers zich makkelijk aan. U kiest wat u aan ons verhuisbedrijf overlaat. Van verpakken tot uitpakken en zelfs monteren van meubelen: alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat u geen zorgen hebt.

Verhuisfirma gespecialiseerd in bedrijfsverhuis

Een bedrijfsverhuis is op veel vlakken verschillend van een privéverhuis. Het verhuisvolume is meestal groter en het te verhuizen materiaal vaak kostbaar of bedrijfskritisch. Het allerbelangrijkste is dat uw bedrijf geen grote hinder ondervindt van uw bedrijfsverhuis. Als verhuisfirma zijn we net daarin gespecialiseerd. We voerden reeds honderden bedrijfsverhuizingen uit en weten daardoor perfect hoe we onze verhuisaanpak moeten afstemmen op uw werkzaamheden. Kiezen voor onze gespecialiseerde verhuisfirma betekent daarom ook kiezen voor continuïteit in uw bedrijf. 

Lees meer over bedrijfsverhuis