Bedrijfsverhuis met aandacht voor de bijzonderheden van uw onderneming en sector

Een bedrijfsverhuis is een belangrijke gebeurtenis voor uw bedrijf en uw werknemers. Om de hinder voor uw werking en afdelingen tot een minimum te beperken, stemmen we onze aanpak volledig af op uw noden en bijzonderheden. U zit eerst met ons samen om uw bedrijfsverhuis te bespreken en krijgt tijdens de uitvoering alleen werkkrachten over de vloer die ervaring hebben met bedrijfsverhuis in uw sector. Zo bent u snel weer operationeel, op een nieuwe locatie.

Een verhuisbedrijf dat werkt op maat van uw bedrijf, werknemers en kalender

Uw bedrijfsverhuizing verdient een verhuisbedrijf dat moeite doet om uw situatie in te schatten en uw noden in kaart te brengen. We komen bij u langs om uw verhuizing te bespreken zodat u een gedetailleerde offerte krijgt waarbij we met alles rekening houden. Zo weet u vooraf hoe lang uw bedrijfsverhuizing zal duren, hoeveel het u zal kosten en wat de precieze impact is op uw bedrijf.

VCA-gecerficeerd, ISO 9001- en ISO 14001-gekeurd

Als enige verhuisfirma in België VCA-gecerficeerd, ISO 9001- en ISO 14001-gekeurd

Veiligheid en kwaliteit zijn onze hoofdprioriteiten. U krijgt de garantie dat onze verhuizers veilig en verantwoord te werk gaan. Onze inspanningen om het VCA**-certificaat te behalen onderstrepen onze aandacht voor veiligheid. U krijgt verhuizers over de vloer die regelmatig bijgeschoold worden op vlak van veiligheid, werken met ladderliften, ergonomie, enzovoort. Daardoor mogen we ons de enige verhuisfirma in België noemen die zowel het VCA**-certificaat als ISO 9001- en ISO 14001-keuring behaalde.

Uw bedrijfsverhuizing is goedkoper met een gespecialiseerd verhuisbedrijf

Uw bedrijfsverhuizing wordt een dure zaak als uw bedrijfsactiviteiten en werknemers verhinderd worden door de verhuis. Reken op de ervaring van een verhuisbedrijf voor het inschatten en inplannen, zodat uw bedrijf minimale hinder ondervindt van uw bedrijfsverhuizing. Bovendien is de doorlooptijd van uw verhuis sowieso korter dan als u een beroep doet op weinig ervaren verhuiskrachten.

Uw bedrijfseigendommen verdienen gespecialiseerd verhuismateriaal

Als verhuisbedrijf met specialisering in bedrijfsverhuizing hebben we veel ervaring met het verhuizen van peperdure, bedrijfskritische apparatuur. U zit met ons samen om te bekijken hoe we die best beschermen. Gespecialiseerd verpakkingsmateriaal is niet alleen veiliger, uw bedrijfsverhuizing verloopt ook sneller omdat uw materiaal meteen op de juiste plaats staat dankzij labels met kleurcodes.

Onze verhuismedewerkers hebben meer te bieden dan spierballen

We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Uw bedrijfsverhuizing verdient meer. Als gespecialiseerd verhuisbedrijf verwachten we meer van onze verhuismedewerkers dan spierballen. Empathie en vriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk om u een kwaliteitsvolle en aangename verhuisservice te garanderen

Maak plaats door uw materialen, archieven of meubelen te stockeren in ons verwarmd magazijn

U kan gebruikmaken van ons verwarmd magazijn om uw bedrijfseigendommen tijdelijk of langdurig in optimale omstandigheden onder te brengen. Uw materiaal wordt zorgzaam verpakt en staat veilig op rolkarren of in meubelboxen. U kan op elk moment uw materiaal laten leveren of ophalen.

Verhuizers die het draaiboek van uw bedrijfsverhuizing uit hun hoofd kennen

Een volledig uitgewerkt draaiboek brengt niet alleen duidelijkheid in uw planning, ook voor onze verhuizers is het een leidraad waarop ze altijd terugvallen. Zo vermijden we misverstanden en aarzelingen tijdens uw bedrijfsverhuizing. Uw bedrijfsverhuizing moet vooruitgaan, daarom weten onze verhuizers perfect wat de volgende stappen zijn.

Meer dan 100 jaar ervaring

Meer dan 100 jaar ervaring met bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing spreken we over andere volumes, gevoeligheden en materiaal dan bij een privéverhuizing. Als verhuisfirma kozen we er lang geleden voor om ons in bedrijfsverhuizing te specialiseren. Dat betekent dat u erop mag rekenen dat we strikte veiligheidsvoorschriften naleven, we onze deadlines te allen tijde respecteren en we ons flexibel opstellen qua timing en werkwijze.