Kantoorverhuizing gepland? Dan is een doordachte aanpak een must! Een kantoorverhuizing is namelijk meer dan enkel het verhuizen van uw kantoormeubelen. Ook uw administratie en IT-apparatuur moeten veilig op hun nieuwe bestemming terechtkomen. Onze gekwalificeerde verhuizers met jarenlange ervaring in bedrijfsverhuizen zorgen voor een vlot en veilig verhuisproces.

Wij gaan graag een stapje verder

Met onze uitgebreide en unieke totaalaanpak loopt uw kantoorverhuizing op wieltjes. Naast het vervoeren van uw meubelen en documenten, zijn onze verhuizers ook opgeleid voor het correct af- en aankoppelen van pc’s en bedrijfsservers, cable management en het (de)monteren van bureaus en ander kantoormeubilair. We sluiten de verhuisprocedure steevast af met een reiniging van oppervlakken die veel aangeraakt worden (pc’s, klavieren, muizen, apparaten met touch screen…) voor een veilige start op uw nieuwe locatie.

Daarnaast kunnen wij ook instaan voor de werfinrichting (het aanbrengen van beschermingsmateriaal op uw oude en nieuwe locatie),het plaatsen van de nodige signalisatie en/of het leeghalen en netjes achterlaten van de ruimtes die u verlaat.

U kiest zelf wat u aan ons verhuisbedrijf overlaat. Wij ontzorgen u waar nodig of gewenst.

Ontdek onze totaalaanpak

Enkele referenties

 • Ageas Brussel
 • Bancontact Payconiq Brussel
 • Bank Nagelmackers Brussel
 • Deme Antwerpen
 • Febelfin Brussel
 • Gemeente Etterbeek
 • Group S Brussel
 • Lotus Lembeke
 • Stad Brugge
 • Stad Gent
 • Touring Wegenhulp Brussel

De professionele verhuizers van Vervaet Verhuis zijn geroutineerd, geëquipeerd en weten waar ze op moeten letten om efficiënt en veilig te werken. Daardoor spaar je tijd en geld.

Nick Piepers - Politie Eeklo

Qua timing maakte Vervaet Verhuis de beloftes uit de offerte waar. We zijn ontzettend tevreden hoe het verlopen is. De hinder voor onze werknemers was minimaal.

Geert Van denberghe - Endress + Hauser

Geweldige firma om mee samen te werken ! Correct, vriendelijk, niets is te veel, altijd mee zoeken naar oplossingen, goede communicatie,...

Tamara Smeets - Stad Leuven

Verhuizen met Vervaet Verhuis, een slimme keuze

Eerst het plaatsbezoek, dan de offerte

Gespecialiseerd verhuismateriaal garandeert een veilig transport van uw kantoormeubelen, documenten en overige materialen

Overbodig materiaal? Wij vinden een ecologische oplossing

Vervaet Verhuis is een Erkend Verhuizer en volwaardig lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Dit betekent dat onze werking voldoet aan wettelijke criteria wat betreft sociale zekerheid, vergunningen en keuring van onder andere ons werkmateriaal. Daarnaast zijn al onze verhuizers in het bezit van een P-kaart en VCA-attest!

Snel en efficiënt uw kantoor of afdeling verhuizen? 

Neem vrijblijvend contact op met Vervaet Verhuis.