Een laboratorium verhuizen is een opdracht die wij met de grootste precisie uitvoeren. Uw lopende onderzoeken en ontwikkelingsprocessen mogen niet stilvallen en ook het vervoeren van gevoelige apparatuur vraagt de nodige aandacht en expertise. Om het verhuisproces tot een goed einde te brengen, nemen we graag de tijd om samen tot een professionele en flexibele aanpak te komen die voor alle betrokken partijen positief is. 

 

Wij gaan graag een stapje verder

Vervaet Verhuis onderscheidt zich door in te zetten op een full service verhuisaanpak die u volledig ontzorgt. Naast het vervoeren van uw gevoelige toestellen en materialen, kunnen we ook instaan voor ADR-transport. Daarnaast beschikken we over geschikte koelboxen en droogijs om uw delicaat (labo-) materiaal veilig en volgens strikte timing naar uw nieuwe locatie te brengen.

Ook contacteren wij met plezier uw leveranciers in verband met het af-/aankoppelen en kalibreren van uw toestellen en apparaten. Zo bent u snel weer operationeel op uw nieuwe locatie. 

Ontdek onze totaalaanpak

Enkele referenties

  • ArGenx Gent
  • BASF Antwerpen
  • Biotalys Gent
  • Confo Therapeutics Gent
  • JSR Micro Leuven
  • Materia Nova Bergen
  • Sanofi Gent
  • SGS Clinical Center Antwerpen

Je merkt dat Vervaet Verhuis experts zijn op het vlak van laboverhuis. Ik hoefde hen niet te vertellen wat een laminaire flowkast is. Zowel de verhuiscoördinator als de verhuizers weten perfect hoe ze zo’n kast moeten aanpakken. 

Inge Van Daele - Product Development Manager Biotalys (Gent)

Vervaet verzorgt alles, van voorbereiding tot realisatie. Als opdrachtgever wordt je volledig ontzorgd door een professioneel team.

Guy Eeckhout - Argenx

We hoefden het belang van een hypercorrecte timing en de gevoeligheid van onze ontwikkelingsprocessen niet te benadrukken, want Vervaet Verhuis heeft veel ervaring met het verhuizen van labo’s.

Kristof De Cooman - Facility Officer & Prevention Advisor Ablynx (Gent)

Verhuizen met Vervaet Verhuis, een slimme keuze

Eerst het plaatsbezoek, dan de offerte

Gespecialiseerd verpakkingsmateriaal beschermt uw labomateriaal en gevoelige apparatuur

Duurzame aanpak die voor iedereen gunstig is

 

Vervaet Verhuis is een Erkend Verhuizer en volwaardig lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Dit betekent dat onze werking voldoet aan wettelijke criteria wat betreft sociale zekerheid, vergunningen en keuring van onder andere ons werkmateriaal. Daarnaast zijn al onze verhuizers in het bezit van een P-kaart en VCA-attest!

Zorgeloos uw labo of delicaat materiaal verhuizen? 

Neem vrijblijvend contact op met Vervaet Verhuis!