Structuur is een cruciaal onderdeel van de werking van uw magazijn. Het is noodzakelijk dat u op elk moment het overzicht behoudt op uw stock en leveringen. Dit geldt ook tijdens een verhuis. Onze gekwalificeerde verhuizers hebben jarenlange ervaring met magazijnverhuizen en maken van deze complexe verhuisprocedure een zorgeloze ervaring.

Wij gaan graag een stapje verder

Naast het efficiënt vervoeren van uw goederen, kan Vervaet Verhuis ook instaan voor klussen die niet onder de noemer ‘verhuizen’ vallen. Zo kunnen onze opgeleide verhuizers u ook ondersteunen met het demonteren en heropbouwen van uw magazijn- en palletrekken.

Daarnaast hebben wij steeds oog voor efficiënte stapelmethodes. Hierdoor wordt de verhuistijd aanzienlijk verkort en bent u snel weer operationeel op uw nieuwe locatie.

Vraag uw offerte aan

Enkele referenties

  • Anglo Parts Mechelen
  • Brady Zele
  • DC Afam Deinze
  • Libert Paints Gent
  • Melexis Ieper
  • Nilsfisk Zaventem

Na de eerste contacten wisten we zeker dat we met Vervaet Verhuis wilden samenwerken.
Hun ervaring en probleemoplossend denken waren exact wat we nodig hadden.

Stefan Moerman - Die Keure

Wat ons meteen aansprak bij Vervaet Verhuis, was hun gestructureerde aanpak. Dat gaf ons het vertrouwen en de zekerheid dat we tijdens de verhuis onze klanten zouden kunnen blijven servicen.

Yvan Standaert, General manager - Inplasco

Onze technische dienst kan niet functioneren zonder de wisselstukken in ons magazijn. We moesten daarom op zoek gaan naar een verhuispartner die een antwoord had op dit vraagstuk.

Tom Van Den Zegel, Managing director - GH Ulma

Verhuizen met Vervaet Verhuis, een slimme keuze

Eerst het plaatsbezoek, daarna de offerte

Het juiste materiaal verkort de doorlooptijd van uw magazijnverhuis

Wij denken met u mee

Vervaet Verhuis is een Erkend Verhuizer en volwaardig lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Dit betekent dat onze werking voldoet aan wettelijke criteria wat betreft sociale zekerheid, vergunningen en keuring van onder andere ons werkmateriaal. Daarnaast zijn al onze verhuizers in het bezit van een P-kaart en VCA-attest!

Efficiënt uw magazijn verhuizen? 

Neem vrijblijvend contact op met Vervaet Verhuis!