Schoolverhuis met aandacht voor schoolinfrastructuur en lessenroosters

Een slimme planning en uitvoering van de verhuizing van uw klaslokalen of schoolafdeling, beperkt de impact van de verhuizing op de dagelijkse werking van de school. We verhuizen ook meubelen en archieven tijdelijk naar ons magazijn zodat onderhoudswerken in scholen vlotter verlopen. Bij alle werkzaamheden houden we rekening met de schoolinfrastructuur en de lessenroosters om zo weinig mogelijk in de weg te lopen.

Vraag een offerte aan voor de verhuizing van uw school

Als enige verhuisfirma in België VCA-gecertificeerd - ISO 9001 en ISO 14001 gekeurd.

VCAISO 9001ISO 14001

Nauwkeurige inschatting tijd en budget.

Aanstelling van een single-point-of-contact-verhuiscoördinator.

Vriendelijke verhuizers die altijd aanspreekbaar zijn 

Concrete aanpak zodat u de schoolverhuis kan inplannen

  • Gestructureerde verhuizing van uw documenten en archieven.
  • Demontage, montage en plaatsing van meubelen en rekken.
  • Nauwkeurige inschatting van tijd en budget.

Vraag een offerte aan voor de verhuizing van uw school

Verhuizing van een volledige hogeschool tijdens een vakantieweek (Verhuizing Howest – Kortrijk)

Howest – de Hogeschool West-Vlaanderen – in Kortrijk heeft een raamcontract met Vervaet Verhuis voor alle verhuisactiviteiten. Meestal houdt dat contract tijdelijke verhuisactiviteiten in, naar aanleiding van onderhoudswerken. Maar al enkele jaren stond een complete verhuis van alle campussen op de agenda.

Lees verder

De verantwoordelijken van Vervaet Verhuis zeggen vooraf duidelijk wat mogelijk is. Ze baseren zich daarvoor op plaatsbezoeken en niet louter op buikgevoel.

Karin Lecluyze
Howest

Bekijk alle referenties

Stockeer uw materiaal in ons magazijn

U kan op elk moment gebruik maken van ons verwarmd magazijn waar we uw materiaal tijdelijk of langdurig bewaren in optimale omstandigheden. Dat is ideaal als een schoolafdeling tijdelijk moet sluiten voor werken of als u extra archiefruimte nodig heeft. 

Onze verhuizers hebben meer te bieden dan spierballen

We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Verhuizers bij Vervaet Verhuis moeten meer te bieden hebben dan spierballen. Empathie en vriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk om u een kwaliteitsvolle service te garanderen.

Gespecialiseerd verhuismateriaal verkort de verhuistijd

Verhuisliften komen van pas om zware stukken te verhuizen in oude schoolgebouwen. Archiefbakken verhuizen uw documenten en hangklassementen zonder gevaar dat uw archiefstructuur in de war geraakt. Verhuizen is ook een beetje opruimen. We zoeken een ecologische oplossing voor het materiaal dat u niet mee verhuist.