Het verhuizen van een campus of school houdt meer in dan enkel het vervoeren van stoelen en banken. Ook uw ICT-infrastructuur, bibliotheken en overige schoolmeubelen moeten op een veilige manier verhuisd worden naar uw nieuwe locatie. Onze opgeleide verhuizers maken van deze uitgebreide verhuisprocedure een zorgeloze ervaring.

Wij gaan graag een stapje verder

Vervaet Verhuis staat bekend om haar uitgebreide totaalaanpak en dat mag u gerust letterlijk nemen. Naast een veilig en efficiënt vervoer, kunnen wij ook u ondersteunen bij het aanbrengen van beschermingsmateriaal, het af- en aankoppelen van beamers, smartboards en computers of de in- en uitpak van (delicate) materialen.

Ook na de verhuis kunt u op ons rekenen. Indien gewenst maken wij uw oude locatie volledig leeg en laten wij alles kraaknet achter. Wenst u sommige materialen of meubelen niet mee te verhuizen? Dan zorgen wij voor een duurzame oplossing.

Meer over ons leegmanagement

Enkele referenties

  • Hogent
  • Howest
  • Artevelde HS Gent
  • Universiteit Gent
  • VTI Brugge

Samenwerken met Vervaet Verhuis is een plezier. Onze manier van werken is afgestemd op die van hen en omgekeerd.

Lore Leterme, medewerker facilitair beheer - Arteveldehogeschool Gent

De verantwoordelijken van Vervaet Verhuis zeggen vooraf duidelijk wat mogelijk is. Ze baseren zich daarvoor op plaatsbezoeken en niet louter op buikgevoel

Karin Lecluyze - Howest

De verhuizers van Vervaet Verhuis volgen alles goed op en gaan professioneel te werk. Dat merk je aan hun gecoördineerde manier van stapelen, hun zorgzame verpakkingsmethodes, de volgorde van laden en lossen enzovoort. Eenmaal ze aan hun opdracht begonnen zijn weet ik dat het goed komt.

Marc Goethals, campusbeheerder - KASK School of Arts

Verhuizen met Vervaet Verhuis, een slimme keuze

Eerst het plaatsbezoek, nadien de offerte

Duurzame aanpak die voor iedereen gunstig is

Stockeer uw materiaal in ons (verwarmd) magazijn

Ga voor een veilige en gezonde schoolomgeving

Vervaet Verhuis is een Erkend Verhuizer en volwaardig lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Dit betekent dat onze werking voldoet aan wettelijke criteria wat betreft sociale zekerheid, vergunningen en keuring van onder andere ons werkmateriaal. Daarnaast zijn al onze verhuizers in het bezit van een P-kaart en VCA-attest!

Vlot en veilig uw school of campus verhuizen?

Neem vrijblijvend contact op met Vervaet Verhuis!