Verhuizing van uw ziekenhuisafdelingen zodat die opnieuw snel operationeel zijn

Tijdens de voorbereiding van de verhuizing van uw ziekenhuisafdeling of apotheek gaan we op zoek naar de meest efficiënte procedure om de verhuisperiode zo kort mogelijk te houden. Door onze expertise met ziekenhuisomgevingen en apotheken kunnen we een realistisch tijdsschema opmaken dat u kan opnemen in uw algemene planning. We stellen ook praktische tussenoplossingen voor zodat uw zorgactiviteiten zo optimaal mogelijk doorgaan. 

Offerte aanvragen voor ziekenhuis-verhuis

Als enige verhuisfirma in België VCA-gecertificeerd - ISO 9001 en ISO 14001 gekeurd.

VCAISO 9001ISO 14001

Nauwkeurige inschatting tijd en budget.

Aanstelling van een single-point-of-contact-verhuiscoördinator.

Vriendelijke verhuizers die altijd aanspreekbaar zijn 

Totaalaanpak in samenspraak met uw werknemers

  • Intense samenwerking met uw medewerkers om de gevoeligheden van uw ziekenhuisafdeling in kaart te brengen.
  • Praktische en tijdelijke oplossingen om de impact van de verhuizing te overbruggen.
  • Gedetailleerde verhuiscoördinatie met een duidelijk draaiboek en concrete verhuisinstructies.

Vraag een offerte aan voor de verhuis van uw ziekenhuisafdeling

Verhuis van 50.000 m² terwijl renovatiewerken en zorgactiviteiten volop aan de gang zijn (Bedrijfsverhuis ziekenhuis - Gent)

In maart 2012 werd het startschot gegeven voor renovatiewerken in het Gentse AZ Jan Palfijn. Het gebouw uit de jaren 80 was aan vernieuwing toe aan de binnen- en buitenkant. Omdat de dienstverlening in een ziekenhuis nooit stil mag liggen, werden de renovatiewerken in fases uitgevoerd. Dat betekent dat verhuizers hele afdelingen of vleugels tijdelijk moesten leegmaken, zodat de aannemers dat deel helemaal zouden kunnen afwerken.

Lees verder

“Ik heb altijd op Vervaet Verhuis kunnen rekenen als er problemen waren. Als er nog eens verhuisd moet worden is Vervaet Verhuis bellen het eerste dat op mijn agenda staat.”

Jan Verschelden
AZ Jan Palfijn

Bekijk alle referenties

Gespecialiseerd verhuismateriaal verkort de verhuistijd

Verhuisliften ontlasten uw dienstliften zodat die werkzaam blijven voor het ziekenhuispersoneel. We verhuizen uw patiëntendossiers met archiefbakken zonder dat uw archiefstructuur in de war raakt. 

Onze verhuizers hebben meer te bieden dan spierballen

We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Verhuizers bij Vervaet Verhuis moeten meer te bieden hebben dan spierballen. Empathie en vriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk om u een kwaliteitsvolle service te garanderen.

Maak tijdelijk gebruik van ons magazijn

U kan op elk moment gebruik maken van ons verwarmd magazijn waar we uw materiaal tijdelijk of langdurig bewaren in optimale omstandigheden. Ideaal wanneer een afdeling of vleugel tijdelijk moet sluiten voor werken. Verhuizen is ook een beetje opruimen. We zoeken een ecologische oplossing voor het materiaal dat u niet mee verhuist.