Uw patiënten, klanten of bewoners verdienen steeds de zorg die ze op dat moment nodig hebben, ook tijdens een verhuis. Om uw zorgactiviteiten op elk moment te garanderen, gaan we samen met u op zoek naar de meest efficiënte verhuisprocedure. Onze gekwalificeerde verhuizers en jarenlange ervaring in de medische sector zorgen voor een snelle en veilige verhuis die rekening houdt met de noden en wensen van alle betrokken partijen.

Wij gaan graag een stapje verder

Het voorzichtig inpakken van materialen en apparatuur, de etikettering van verhuisdozen met patiëntendossiers of het afkoppelen van medisch apparatuur… Het zijn maar enkele voorbeelden van de grote waslijst aan taken die bij een verhuis in de medische sector horen. Vervaet Verhuis neemt met plezier deze taken over. Zo kunt u focussen op wat echt telt: de zorg voor uw patiënten, bewoners of klanten.

Met onze unieke totaalaanpak proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. De verhuizers die bij u over de vloer komen hebben jarenlange ervaring in uw sector en zijn ook opgeleid voor het af- en aankoppelen van uw IT-infrastructuur en gespecialiseerd (medisch) apparatuur.

Ook de werfinrichting van uw ziekenhuis, woonzorgcentrum of apotheek nemen wij graag op ons. We voorzien de vloeren, muren en liften van het nodige beschermingsmateriaal om en plaatsen de nodige signalisatie voor een vlotte verhuis.

Met onze uitgebreide totaalaanpak ondersteunen wij u gedurende de volledige verhuis, van inpak tot uitpak en het leeghalen van uw oude ruimtes.  

Contacteer ons

Enkele referenties

  • AZ Groeninge Kortrijk
  • AZ Rivierenland Bornem
  • AZ Jan Palfijn Gent
  • AZ Sint-Lucas Gent
  • Heder Antwerpen
  • UZ Gent
  • ZAS Antwerpen (verhuis ZNA Cadix)

Heel professionele en correcte aanpak!

Kurt Goeminne - AZ Groeninge

Vervaet Verhuis diende een uitgebreid dossier in dat ons meteen overtuigde. Het verhuisbedrijf beantwoordde niet alleen aan alle eisen, hun dossier stond ook boordevol heldere uitleg.

Anja Schaerlaecken - Sint Jozefkliniek (Bornem)

Hun professionalisme en ervaring bij verhuizen van medische instellingen gaven voor ons de doorslag.

Leen Van Der Linden - OLV Ter Veldbloemen (Oosterzele)

Verhuizen met Vervaet Verhuis, een slimme keuze

Eerst het plaatsbezoek, nadien de offerte

Gespecialiseerd verhuismateriaal voor een veilige en vlotte verhuis

Vriendelijke verhuizers die het draaiboek nauwgezet opvolgen

Vervaet Verhuis is een Erkend Verhuizer en volwaardig lid van de Belgische Kamer der Verhuizers

Dit betekent dat onze werking voldoet aan wettelijke criteria wat betreft sociale zekerheid, vergunningen en keuring van onder andere ons werkmateriaal. Daarnaast zijn al onze verhuizers in het bezit van een P-kaart en VCA-attest!

Veilig en efficiënt uw ziekenhuis, woonzorgcentrum of apotheek verhuizen?

Neem vrijblijvend contact op met Vervaet Verhuis.