Geef je oude meubilair een tweede leven

De meeste ondernemingen krijgen er vroeg of laat mee te maken: een teveel aan meubelen en/of overtollige objecten. Wat doe je ermee? Reken op de leegmaak service van Vervaet Verhuis en geef je oude spullen een tweede leven.

Contacteer ons voor meer informatie

Wanneer leegmanagement?

  • Het huidige meubilair van je onderneming is aan vervanging toe.
  • Je bedrijf verhuist en je wilt het pand opgeruimd en netjes achterlaten.
  • Als gevolg van een fusie of een herstructurering is (een deel van) je inboedel overtollig.

Contacteer ons voor meer informatie

Duurzaam en voordelig

Het meubilair en de voorwerpen die je wilt vervangen of niet meedoen naar een nieuwe bestemming zijn vaak te waardevol om achter te laten. Bovendien dienen ruimtes en panden meestal piekfijn achtergelaten te worden. Geen probleem. Vervaet Verhuis zorgt ervoor dat geen enkel object achterblijft. Met Vervaet Verhuis ben je zeker van een duurzaam leegmanagement dat je via de optie van een online veiling bovendien nog een aardig centje kan opleveren.

Wat gebeurt er met je oude spullen?

Onze leegmaak service bestaat uit verschillende opties. Via ons online platform www.veilenonline.be is het mogelijk je meubelen, decoratie, apparatuur en planten een tweede leven te geven én er nog iets voor te verdienen. Wat overblijft kan ook gereserveerd worden voor het goede doel en sociale instellingen. En indien de overtollige inboedel écht geen dienst meer kan doen, dan voorzien we een ecologische afvoer.

Lees onze AZ Sint-Maarten clientcase

 

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Nadat jij de deur achter je oude pand hebt dichtgetrokken, ruimen we alles op. Inclusief papiervernietiging mét attest.

2

Indien gewenst zorgen we voor archiefbewaring. Dit scheelt je ruimte, arbeidskrachten en middelen op een andere locatie.

3

Indien gewenst zorgen we ervoor dat het pand bezemschoon is. Dit houdt in dat alle losse achtergebleven materialen uit het pand worden verwijderd en het pand leeg en proper wordt achtergelaten.

4

Strippen van het pand: wij kunnen bij de verhuizing het gehuurde pand in originele staat terugbrengen. De werkzaamheden behelzen onder meer data-bekabeling, installaties, plafonds, vloerbekleding en wanden.

5

We nemen de organisatie van de opslag en de verkoop (via het online platform Veilen Online) op zich.