“Geëngageerde verhuizers doen veel meer dan verhuizen”

Vervaet Verhuis is meer dan 140 jaar actief in diverse sectoren, van busvervoer tot logistiek. Sinds 2003 – toen nog onder de naam Dirk Vervaet - zijn  we gespecialiseerd in bedrijfsverhuis en die uitgebreide voorgeschiedenis komt daarbij goed van pas. Want ook al zijn we verhuizers, we doen veel meer dan dat.

Verhuis mag geen stresserend moment zijn 

Zelfs klussen die technisch gezien niet onder de noemer verhuis vallen, nemen we spontaan voor onze rekening, als dat in het voordeel is van de klant. Klanten moeten na onze passage meteen weer aan de slag kunnen. Daarom zetten we bijvoorbeeld ook computers en servers klaar voor de IT-dienst en verwijderen we, als de klant dat wil, zelfs vast tapijt of binnenwanden. 

Ons takenpakket is ondergeschikt aan het uiteindelijk doel: ervoor zorgen dat verhuizen geen stresserende ervaring is. Die filosofie zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf en is de drijfveer van al onze medewerkers. Onze teamleiders zijn daarom dag en nacht bereikbaar om veranderingen in de planning op te volgen en als dat nodig is, springen we zelf ook mee op de verhuiswagen.

Onze verhuizers hebben meer te bieden dan spierballen

De verhuizers zijn onze belangrijkste ambassadeurs. Daarom worden ze opgeleid om onder alle omstandigheden zorgzaam, klantvriendelijk en behulpzaam te werk te gaan. Ze komen namelijk niet op werven, maar wel op plaatsen waar mensen elke dag wonen of werken. We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Verhuizers bij Vervaet Verhuis moeten meer te bieden hebben dan spierballen. Empathie en vriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk. Samenwerken met Vervaet Verhuis moet op alle vlakken een aangename ervaring zijn zodat klanten bij de volgende verhuizing spontaan aan ons denken.

Hendrik Vanderhenst en Kurt Van Synghel