Associeert u verhuizen ook met stress en veel gedoe? Geef uw verhuis uit handen en doe beroep op een professionele verhuisfirma. Vervaet Verhuis kent de aandachtspunten van een particuliere verhuis door en door en voorziet alles wat nodig is voor een zorgeloze verhuiservaring.

Wij gaan graag een stapje verder

Naast het veilig vervoeren van uw meubelen, kan Vervaet Verhuis u ook op tal van andere manieren ondersteunen. Zo helpen we u graag met het efficiënt inpakken van uw huisraad en delicate materialen, het aanbrengen van beschermingsmateriaal op vloeren, traphallen of liften, het (de)monteren van kasten en bedden of de plaatsing van uw meubelen, kunstwerken en antiek.

Bij vragen voor, tijdens of na de verhuis kunt u steeds terecht bij uw aanspreekpunt. Deze medewerker coördineert uw verhuis van A tot Z en speelt kort op de bal bij onvoorziene omstandigheden of wijzigingen. Ook onze vriendelijke verhuizers zijn steeds aanspreekbaar en denken graag met u mee.

Contacteer ons vrijblijvend

Ze voerden perfect uit wat ik hen vroeg en de verhuizers gaven me het gevoel dat ik hen alles mocht vragen. De verhuis verliep volledig zoals afgesproken!

The Vervaet Verhuis Team is an extremely professional team from the Management to the movers team. It was an easy and smooth process. I very much appreciated the support and the relation with the company. They made everything easy for me!

Heel professionele manier van uitvoeren! Een erg bekwame en vriendelijke ploegleider die zijn personeel heel goed in de hand heeft en leidt. Het was de tweede keer dat ik zo'n positief avontuur mocht ervaren met Vervaet Verhuis. 

Zorgeloos verhuizen met Vervaet Verhuis

Onze verhuizers weten raad met uw waardevolle huisraad

Verhuisliften en wegsignalisatie

Opslag meubels in ons verwarmd magazijn

Ecologische aanpak

Meer informatie? 

Neem contact op met Vervaet Verhuis,
we denken graag met u mee!