Referenties verhuis kantoren

Waarom kan je maar beter niet zelf je verhuizing organiseren en bel je best Vervaet Verhuis?

20/02/2020

We waren van plan om het politiecommissariaat van Eeklo met eigen manschappen te verhuizen naar het nieuwe gebouw. Gelukkig hebben we dat niet gedaan. Ik ben opgelucht dat we op het spoor van Vervaet Verhuis zijn gekomen.

Lees verder

De professionele verhuizers van Vervaet Verhuis zijn geroutineerd, geëquipeerd en weten waar ze op moeten letten om efficiënt en veilig te werken. Daardoor spaar je tijd en geld.

Nick Piepers
Politiecommissariaat van Eeklo

Verschillende kantoorverhuizingen voor Wilink (Kantoorverhuis Brugge en Luxemburg)

27/02/2018

We verhuizen regelmatig kantoren voor Wilink. Grote en kleine verhuisprojecten. 

Lees verder

Het leuke aan Vervaet Verhuis is dat ze ons direct begrijpen. We hoeven niet altijd een uitgebreide briefing te geven. 

Frederic Beyens
Wilink

Verhuis van de Tormans-kantoren in Melle naar een nieuwbouw in Evergem

27/02/2018

Tormans heeft net als wij een VCA**-label. Dat betekent dat we allebei veel belang hechten aan veiligheid. 

Lees verder

Vanaf dat we de offerte getekend hadden, waren onze zorgen over de verhuis verdwenen. Vervaet Verhuis pakte het project van in het begin in handen en begeleidde ons professioneel van a tot z.

Eddy Laeremans
Tormans

Een magazijn op wieltjes zorgde ervoor dat Inplasco wisselstukken kon leveren tijdens hun magazijn- en kantoorverhuis (Temse)

08/01/2018

Dankzij een gedetailleerde totaalservice, bleef Inplasco ook tijdens hun verhuis operationeel.

Lees verder

Wat ons meteen aansprak bij Vervaet Verhuis, was hun gestructureerde aanpak. Dat gaf ons het vertrouwen en de zekerheid dat we tijdens de verhuis onze klanten zouden kunnen blijven servicen.

Yvan Standaert
Inplasco

Verhuis van kantoren, een archief en een magazijn naar de nieuwe kantoren van Endress+Hauser (Brussel)

29/11/2017

We verhuisden in 3 dagen tijd de kantoren, het archief en het magazijn van Endress+Hauser.

Lees verder

Qua timing maakte Vervaet Verhuis de beloftes uit de offerte waar. We zijn ontzettend tevreden hoe het verlopen is. De hinder voor onze werknemers was minimaal.

Geert Van denberghe
Endress+Hauser

Leegmaken kantoren en stockeren archief van een Finance-afdeling tijdens de eerste en de laatste dag van hun verlof (Kantoorverhuis Van de Wiele – Kortrijk)

31/08/2017

Van de Wiele is een industriële weverij met hoofdzetel in Kortrijk. Omdat de kantoren van de afdeling Finance aan vernieuwing toe waren, werd besloten om de kantoren tijdens het collectieve zomerverlof leeg te halen en nieuw in te richten. We kregen 2 dagen: 1 aan het begin van het verlof en 1 aan het eind. 

Lees verder

We organiseerden verhuizen vroeger zelf, maar deze keer wilden we de verantwoordelijkheid volledig bij een gespecialiseerde firma leggen.

Jean-Claude Alleman
Van de Wiele

Verhuizing van kantoor en archief van McGregor naar 1 van de drukste winkelstraten in het centrum van Antwerpen (kantoorverhuis en archiefverhuis)

02/08/2017

De McGregor Fashion Group, die onder meer de kledingmerken McGregor en Gaastra verdeelt, besliste om hun kantoren voor de Belgische afdeling te verhuizen van een kantoorgebouw op het Eilandje naar de McGregor-winkel op de Schoenmarkt.

Lees verder

Vervaet Verhuis reageerde het snelst op onze aanvraag en belde ons meteen om eens langs te komen. Vervaet Verhuis onderscheidde zich door alles in rekening te brengen en een duidelijk kostenplaatje te schetsen. Zo wisten we heel concreet wat we konden verwachten.

Els van Asbroeck
McGregor

Verhuizing van 120 burelen op 6 dagen tijd (Kantoorverhuis AZ Sint-Lucas – Gent)

31/05/2017

Het AZ Sint-Lucas in Gent moest uitkijken naar nieuwe kantoren voor enkele administrateve diensten. In samenwerking met de technische dienst van het ziekenhuis, verhuisden we meer dan 120 burelen naar een voormalige spinnerij. De indeling van dat gebouw bemoeilijkte onze werkzaamheden maar dankzij goede afspraken kregen we het verhuisproject op tijd afgerond.

Lees verder

“We wisten meteen dat Vervaet Verhuis de geknipte partner was voor ons. De verhuizers en verhuiscoördinatoren bleken niet alleen doorgewinterde professionals, ze zijn bijzonder makkelijk in de omgang. Het was leuk om van hen bij te leren.”

Matty Stommelinck
AZ Sint-Lucas

Interne verhuis die naadloos aansluit op de gespreide renovatiewerken in een kantoorgebouw (Kantoorverhuis Sodalis – Brugge)

12/04/2017

Sodalis is een sociaal secretariaat dat 4 kantoren telt in Vlaanderen en Brussel. Toen de directie besloot om de vestiging in Brugge te renoveren, zocht men naar een oplossing die zo weinig mogelijk impact zou hebben op de werking van het kantoor. De dossiers van een sociaal secretariaat mogen niet lang blijven liggen. Samen met de directie van Sodalis tekenden we een draaiboek uit dat 3 verhuisbewegingen bevatte.

Lees verder

Ik merkte op dat de verhuizers van Vervaet Verhuis niet zomaar een klus komen uitvoeren maar je echt willen helpen. Ze denken met je mee en gaan daarbij heel grondig te werk.

Silvie Lierman
Sodalis

Interne bedrijfsverhuis in nauwe samenwerking met het kantoorpersoneel (Bedrijfsverhuis kantoor - Ronse)

22/01/2016

Associated Weavers is een producent van kamerbrede tapijten uit Ronse. Door de opflakkering van de economische conjunctuur in de sector en betere verkoopsresultaten, besliste de directie van het bedrijf om een groot stuk van de burelen te renoveren en een vernieuwde showroom te bouwen. Om dat project te verwezenlijken moesten 120 bedienden intern verhuisd worden. 

Lees verder

“Vervaet Verhuis won het vertrouwen van ons personeel door heel duidelijk te communiceren hoe de verhuis zou verlopen, met een gedetailleerd verhuisdraaiboek.”

Marc Verougstraete
Associated Weavers

Een creatieve verhuisoplossing zodat kantoor- en verhuismedewerkers ongestoord aan het werk blijven (Verhuizing kantoor en magazijn GH Ulma – Schelle)

15/12/2016

GH Ulma bouwt verpakkingsmachines en heeft vestigingen over de hele wereld. Dankzij een kantoor en atelier in Aartselaar was het bedrijf ook actief op de Belgische markt. Toen het huurcontract van die kantoren ten einde liep, koos het management ervoor om te verhuizen naar het naburige Schelle. Die verhuis mocht de technische dienstverlening zo min mogelijk verstoren, zodat klanten op GH Ulma konden blijven rekenen indien zich technische storingen zouden voordoen.

Lees verder

Onze technische dienst kan niet functioneren zonder de wisselstukken in ons magazijn. We moesten daarom op zoek gaan naar een verhuispartner die een antwoord had op dit vraagstuk.

Tom Van Den Zegel
GH Ulma

Kantoorverhuis in volle verlofperiode terwijl de dienstverlening verzekerd blijft (Bedrijfsverhuis kantoor - Brugge)

22/01/2016

Entropia Digital is een telecommunicatiebedrijf dat zijn diensten verleent aan organisaties uit diverse sectoren. In het midden van de zomer in 2015 besliste de directie van Entropia om te verhuizen van een gehuurd kantoorgebouw in het centrum van Brugge naar de eigen kantoren in Oostkamp die een volledige renovatie achter de rug hadden.

Lees verder

“Ik moest me op geen enkel moment zorgen maken, omdat ik snel merkte dat de verhuizers alles onder controle hadden. Elke verhuizer was op de hoogte van de gevoeligheden van dit verhuisproject en de ervaren teamleiders waakten over de timing en de correcte uitvoering.”

Nicole Buyck
Entropia Digital

Is kiezen voor de goedkoopste verhuisfirma een goed idee?

13/11/2019

In oktober mocht Vervaet Verhuis de verhuizing van de Europese en Belgische hoofdzetel van voedingsmiddelenbedrijf Vandemoortele in goede banen leiden. “De activiteiten die de voorbije jaren in twee gebouwen op amper een paar kilometer van elkaar plaatsvonden, brengen we onder in een gloednieuw gebouw naast de Gentse Ghelamco-arena”, aldus projectmanager Kevin De Koeijer van Vandemoortele. “Ik wou een verhuisfirma die mij kon ontzorgen en dat doe je niet door op zoek te gaan naar de goedkoopste aanbieder.”

Lees verder

Projectmanager Kevin De Koeijer van Vandemoortele vindt ‘goedkoop’ een gevaarlijk criterium. “Wie daarvoor kiest, kan zich aan veel verwachten, maar niet per se aan een zorgeloze verhuis.”

Kevin De Koeijer
Vandemoortele

3-daagse kantoorverhuis van Socartrust terwijl de salesafdeling operationeel blijft (Kantoorverhuis Deerlijk)

05/06/2018

Ook als een kantoorverhuis 3 dagen in beslag neemt, slagen we erin om de salesafdeling operationeel te houden.

Lees verder

“Vervaet Verhuis overtuigde ons met een heel professionele aanpak waarbij alles werd afgestemd op efficiëntie.”

Marinka De Winter
HR Advisor - Socartrust