Verschillende kantoorverhuizingen voor Wilink (Kantoorverhuis Brugge en Luxemburg)

  • Verschillende grote verhuisbewegingen voor makelaar Wilink
  • Verhuizingen van Luxemburg-stad tot Brugge
  • Ook kleine verhuisprojecten
  • Flexibele planning op maat van de klant

De groep Wilink heeft een 20-tal vestigingen in België. Omdat ze regelmatig nieuwe kantoren betrekken, of nieuwe werknemers inpassen, hebben ze nood aan een flexibele verhuispartner die kort op de bal kan spelen.

Facility manager Frederic Beyens vertelt waarom de Vervaet Verhuis de geknipte partner voor Wilink is: “Alleen de laatste maand al voerde Vervaet Verhuis een 5-tal kantoorverhuizingen voor ons uit. Soms zijn dat grote klussen maar soms zijn dat ook interne verhuisprojecten die we maar enkele dagen op voorhand kunnen briefen. Zoals het installeren bureaus of afdelingen. Grote projecten of kleine, Vervaet Verhuis slaagt er altijd in om het in te plannen en levert alleen maar topwerk.”

Professionele verhuizers die rekening houden met elke werkplek

Vervaet Verhuis: We doen altijd de moeite om onze klanten en de verhuislocaties te leren kennen. Dat is de basis van een goede samenwerking.

Frederic Beyens:“Het leuke aan Vervaet Verhuis is dat ze ons direct begrijpen. We hoeven niet altijd een uitgebreide briefing te geven. Als we een nieuwe werknemer verwelkomen, hebben ze aan enkele woorden genoeg om alles in orde te brengen. De nieuwe werknemers treffen altijd een compleet uitgeruste werkplek aan.”

Frederic Beyens:“Onze kantoren bevinden zich vaak in een bedrijvencentrum. Daar kan je niet zomaar de boel gaan blokkeren. De verhuizers van Vervaet Verhuis houden daar rekening mee. Onze eigen medewerkers ondervinden nooit hinder en de andere bedrijven in het centrum evenmin. En we hebben nog nooit schade gehad. Dat noem ik een goede samenwerking.”

Discreet leegmaken van kantoren en vernietigen van papieren

Vervaet Verhuis: We namen voor Wilink grote verhuisprojecten voor onze rekening zoals complete kantoorverhuizingen in stad Luxemburg en in Brugge. 

Frederic Beyens: “Vervaet Verhuis denkt aan alle details. Overbodig meubilair nemen ze mee, papieren worden discreet vernietigd. We krijgen zelfs een attest van de vernietiging. Dat gebeurt allemaal heel correct.”

Vraag een offerte voor uw bedrijfsverhuis

Het leuke aan Vervaet Verhuis is dat ze ons direct begrijpen. We hoeven niet altijd een uitgebreide briefing te geven. 

Frederic Beyens
Wilink