Verhuis van de Tormans-kantoren in Melle naar een nieuwbouw in Evergem

  • Kantoorverhuis voor Tormans van Melle naar Evergem
  • Aanlevering van stickers en gespecialiseerd verhuismateriaal
  • Gedetailleerde voorbereiding met oog op veiligheid en efficiëntie

Tormans rekruteert en detacheert technische profielen in heel Vlaanderen. Het bedrijf is actief in West- en Oost-Vlaanderen vanuit kantoren in de regio-Gent. Vroeger waren die in Melle gevestigd, maar sinds de bouw van eigen kantoren opereert Tormans vanuit een nieuw industriepark in het nabijgelegen Evergem. 

Operations Manager bij Tormans, Eddy Laeremans, vertelt waarom Tormans voor Vervaet Verhuis koos om de verhuis uit te voeren: “We hadden geen zin in gedoe. Ook onze werknemers wilden dat die verhuis vlot verliep, zonder al te veel oponthoud. De salesverantwoordelijke Kurt Van Synghel is bij ons geweest, heeft een inventaris opgemaakt, heeft foto’s genomen en ons een gedetailleerde offerte voorgesteld. We hadden meteen vertrouwen in een goede service.”

Vervaet Verhuis: Een tweetal weken voor de verhuis ging onze ploegleider langs om de toegankelijkheid op beide adressen te bekijken en ervoor te zorgen dat op de verhuisdag het geschikte verhuismateriaal aanwezig is.

Eddy Laeremans:“Vanaf dat we de offerte getekend hadden, waren onze zorgen over de verhuis verdwenen. Vervaet Verhuis pakte het project van in het begin in handen en begeleidde ons professioneel van a tot z.”

Eerst de job, dan koffie

Vervaet Verhuis: Om de verhuis zo vlot mogelijk te doen verlopen, leverden we op voorhand kleurenlabels, verhuisboxen en computerboxen.

Eddy Laeremans:“Vervaet Verhuis had voor alles een praktische oplossing in huis. In plaats van kartonnen verhuisdozen hebben we bijvoorbeeld handige verhuisboxen gebruikt. We zetten die boxen bij de kasten en vulden ze schap voor schap, in de juiste volgorde. Op die boxen plakten we een kleurenlabel die de bestemming op de nieuwe locatie aangaf. Die heldere structuur zorgde voor een zorgeloze verhuis.”

Vervaet Verhuis: Elke ochtend, tijdens de briefing, overlopen we samen met de verhuizers het draaiboek en de praktische afspraken. Zo verliezen we geen kostbare tijd.

Eddy Laeremans: “De verhuizers van Vervaet Verhuis zijn goed geïnformeerd en ontzettend plichtsbewust. Toen het team bij ons arriveerde, boden we koffie en ontbijtkoeken aan. Ze verkozen echter om eerst de handen uit de mouw te steken en die koffie later op de dag aan te nemen. Dat siert hen.”

Veiligheid zit ingebakken in het dna van de verhuizers

Vervaet Verhuis: We beschikken als enige verhuisfirma in Vlaanderen over het veiligheidscertificaat VCA**. Ook Tormans beschikt over dat certificaat, wat bewijst dat ze ook veel belang hechten aan veilig werken.

Eddy Laeremans: “Veiligheid en voorzichtigheid zijn heel belangrijk voor ons. De verhuizers van Vervaet Verhuis zijn niet alleen ervaren en goed opgeleid, ze beschikken over de juiste attitude om veilig en doordacht te werken. Dat zit gewoon in hen. Ook dat zorgde ervoor dat de samenwerking met Vervaet Verhuis over de hele lijn top was.”

Vraag een offerte voor uw bedrijfsverhuis

Vanaf dat we de offerte getekend hadden, waren onze zorgen over de verhuis verdwenen. Vervaet Verhuis pakte het project van in het begin in handen en begeleidde ons professioneel van a tot z.

Eddy Laeremans
Tormans