We helpen u ook graag met uw verhuis naar het buitenland

Door Kurt Van Synghel op 09 aug 2017

Als verhuisfirma die gespecialiseerd is in de meest complexe verhuizen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Wanneer klanten bij ons aankloppen omdat ze verhuizen naar het buitenland, helpen we hen met veel plezier. De afstand geeft onze samenwerking een extra dimensie, maar onze totaalservice blijft dezelfde.

We waren de verhuispartner bij tientallen internationale verhuizingen:

  • Verhuizen van expats, eventueel in samenwerking met de werkgever
  • Verhuis van huisraad en montage van meubilair in buitenverblijven
  • Definitieve vestiging in het buitenland om te genieten van het goede leven

Leef met een gerust hart naar het vertrek toe

Verhuizen naar het buitenland is voor de meeste mensen een stressvolle onderneming waarbij veel vraagtekens rijzen. Waar komt u terecht? Zal alles in orde zijn? Is alles aanwezig om die eerste dagen comfortabel te leven?

Door een beroep te doen op een verhuisfirma die veel verhuizingen naar het buitenland coƶrdineerde en uitvoerde, kan u met een gerust hart toeleven naar de grote stap. We blijven op elk moment bereikbaar om details te bespreken of te wijzigen.

We hebben aan alles gedacht

Verhuizen naar het buitenland is een kwestie van niets vergeten. Dat lijkt evident, maar het is oh zo belangrijk. Als we naar Engeland of Frankrijk rijden met een verhuiswagen, moeten we - als dat mogelijk is - alles bij hebben. Daarom overlopen we vooraf samen met u wat allemaal mee moet verhuizen.

U hoeft dus geen slaap te laten voor uw vertrek. We hebben genoeg verhuizingen naar het buitenland op onze staat van dienst om te anticiperen op dergelijke situaties, onze voorbereiding is bijzonder gedetailleerd.

Thuis komen in het buitenland

Na een lange reis hebt u niet meteen de zin en de energie om met dozen te sjouwen en meubilair te monteren. Dat hoeft gelukkig niet, want ook dat nemen we voor onze rekening.

Zo hielpen we een Britse man met zijn verhuis naar Vlaanderen. Hij had een nieuwe job bij een Belgisch bedrijf en het moest snel gaan. We stuurden een volledig team met een verhuiswagen naar Engeland, waar ze alle huisraad inpakten en de meubels demonteerden. Twee dagen later was zijn nieuwe woonst in Vlaanderen volledig gemeubeld. 

Flexibele timing: we rijden wanneer u dat het best uitkomt

Net als alle andere wagens, zijn onze verhuiswagens even onderweg als het verhuisadres in het buitenland ligt. Daar valt weinig aan te doen. Maar door de internationale verhuis slim in te plannen, hebt u daar geen last van.

We werken ook in het weekend of tijdens vakantieperiodes en houden rekening met de verkeersdrukte in het buitenland. U weet vooraf perfect wanneer u kan intrekken in uw nieuwe woonst zodat u ook een tussenoplossing kan zoeken terwijl de verhuiswagen onderweg is.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw verhuis naar het buitenland?

Neem contact op